Friday, January 4, 2019

Què desitja el nou any 2019 per a nosaltres?



Ahir escrivia algunes reflexions sobre el que podem desitjar nosaltres per aquest any que entra. Però l’any 2019 també ens porta energies noves que ens obren portes, o potser galeries o finestres a noves oportunitats. Ja que l’any 2019 el podem veure com un entramat meravellós d’energies lluminoses ple d’espurnes amoroses que encenen, al seu pas, les nostres consciències i el nostre cor, si ho permetem.
L’any 2019, com tots els altes anys, comença en la constel·lació de Capricorn. Una constel·lació on l’element terra és el més remarcable i que ens recorda que som a l’hivern. L’estació de l’any regida per l’element terra. Femení, receptiu i extremadament creatiu.
La terra es caracteritza per la seva capacitat de fer germinar les llavors de les plantes i dels arbres, de nodrir els animals i totes els espècies que vivim en ella. I de materialitzar... de concretar tots aquells desitjos, anhels i il·lusions que, des del cor, volem fer realitat. Ja que la seva energia única crea cohesió a les nostres imatges creatives d’allò que volem fer realitat i les concreta en un espai-temps de 3 dimensions, en el present. Podem dir que les ones gravitatòries actuen atraient les nostres imatges creatives a la terra a través del nostre cos, fins al punt que li donen forma i massa. I es materialitza en la nostra vida. Malgrat que el temps que pot trigar un desig o una il·lusió a fer-se tangible pot variar de la nostra alineació amb la nostra Jo Superior, el cor, el cos i la Terra. Com més alineades estiguem, més ràpid es produirà la conversió de les idees al món material.

I aquest any 2019 ens demana que posem la nostra mirada a la Terra... que posem la nostra atenció al nostre cos i que en tinguem cura. Que el desintoxiquem i el cuidem a través de l’alimentació ecològica, de l’exercici moderat i de la meditació o calmant la ment racional passejant per la natura i tenint estones per a nosaltres on estiguem tranquil·les i relaxades. I on respirem profundament per situar-nos en el present i així ancorar més i més el nostre Esperit preciós al nostre cos. Perquè aquesta és la manera d’omplir-nos de nosaltres mateixes i connectar amb els nostres dons i habilitats, de connectar amb la nostra voluntat i la nostra força interior, connectar els peus al terra i el cap als cels i així concretar desitjos i il·lusions.

Aquest any 2019 ens demana que si tenim projectes, sigui sanar alguna  malaltia, emprendre alguna aventura sortint de la nostra zona confortable, emprendre algun projecte de feina o de vida personal, que ens posem en marxa. Que, a més de pensar allò que ens agradaria o pensar que “ja ho farem”, comencem a caminar vers aquests objectius. Ens demana ser pràctics sense perdre l’espiritualitat. Al contrari! Ens demana, i ens insisteix donant-nos una amorosa empenta, que portem el nostre Esperit preciós al nostre cor, a la Terra. Per sentir-nos i per sentir la Mare Terra. Per recobrar-nos i portar el cel a la terra. Just ara que sembla que tot el món està caòtic, amb violència descontrolada (sigui de pensaments, paraules o accions), és quan la Mare Terra i la Humanitat més ens necessita. Però ens necessita senceres, complertes. I això vol dir amb el nostre Esperit ben ancorat dins el nostre cos, en el nostre ventre, en la nostra matriu si som dones.

L’any 2019 ens demana que deixem d’anhelar un món millor mirant les estrelles, i que el comencem a construir des del nostre potencial interior. Entre totes. Perquè només unides, col·laborant i aportant les nostres idees i singularitats úniques, ho aconseguirem.
També ens demana que sortim del nostre individualisme. Que deixem de tenir pors al desconegut. Perquè les pors es creen des de les idees que ens diuen que lo desconegut és dolent. Ja que no el coneixem. I que, per això, és millor mantenir-nos en els límits coneguts. Però les pors només són un producte del desconeixement. No són reals. I en la mesura que ens posem a caminar per llindars nous, descobrim la nostra grandesa com a éssers humans i el nostre potencial creatiu. I comencem a adonar-nos com de grans som i quantes coses som capaces de fer! Perquè descobrim la nostra veu i la nostra capacitat per crear canvis en benefici de tothom i de nosaltres mateixes. Canvis que beneficien la natura i la terra. I on en compte de tan sols sobreviure, ens adonem que podem començar a viure i ser felices.

Aquest any 2019 ens demana tot això. Com també que confiem en nosaltres i en la vida. Que perdonem sense rancúnia (quant ens sentim preparades per fer-ho) a totes aquelles persones que ens han fet mal d’alguna manera, començant pels familiars més propers. I veure’ls com uns mestres en la nostra vida perquè ens han ajudat a ser millors, a aprendre i evolucionar. Inclús encara que només veiem coses negatives d’ells/elles.

Com veieu, les energies d’aquest any són potents i complexes. I ens diuen que siguem capaces de riure, d’estar alegres amb l’arribada del nou dia, i donar gràcies per tot el que gaudim... i que gaudim de les petites coses del cada dia.

Aquest any és el preludi de tota una colla d’anys vinents de canvis i presa de consciència. I això vol dir responsabilitat. Però des del cor, amb alegria i il·lusió, sabem que estem construint un nou demà. Per a nosaltres i per les generacions futures...

Què tingueu un dia ple de Llum i Amor!


No comments:

Post a Comment

Numerology of this new year 2024

Dear Precious Ones, Today let’s play with numbers! It’s about the year 2024 because its numerology is very interesting. Let me to explain to...