Thursday, July 25, 2019

Sonmiem? Què són els somnis?

 
Bon dia a totes!

Avui em desmarco una mica dels temes habituals que us acostumo a comunicar perquè entrarem en el terrenys del somnis...
Un terreny que ens pot semblar que forma part de la imaginació o la fantasia, de quan dormim i de quan no toquem de peus a terra.
Potser penseu que els somnis no tenen res a veure amb el títol d'aquest blog, que és la Ciència de l'Amor. 

Però, en veritat és així?

Els somnis són molt més importants del que pensem.
En el món occidental hem perdut la connexió amb els nostres somnis i, inclús, els podem rebutjar o menysprear pensant que formen part de la nostra fantasia, que són irreals i que no es corresponen a la realitat dura, dificil i complicada que estem vivint. En general pensem que els somnis no són realitat, entenent aquesta com la quotidinitat que vivim. Quan les tribus que estan en contacte directe amb la Terra i saben escoltar-la i comunicar-se amb la Mare Natura, saben que els somnis són un aspecte molt important de tot ésser viu. Ja que tot ésser viu somnia. Cada ú a la seva manera. Però la nostra ment racional els rebutja, els separa de nosaltres i va creant realitats cada cop més dificils de viure perquè estan plenes de violencies, manca de comprensió, plenes d'estrès, de malalties i on sembla que no queda lloc pels drets humans i la humanitat d'uns vers els altres.
Les fronteres creades pels humans no existeixen, no són físiques. Sinó que són producte de la nostra imaginació, o de la imaginacio d'uns homes que en els eu moment les van establir i que, des d'aquesta imaginacio primera, les mantenim vives, les fem nostres i en el nom d'elles som capaços de permetre que persones es morin de gana o fred, per exemple per mantenir-nos protegits dins la nostra zona comfortable on vivim (o poc comfortable però coneguda).

Si voleu saber una mica més sobre els somnis, acabo de penjar un video a Youtube on parlo sobre ells.

Podeu cliclar sobre el seguent link:
                                                       https://youtu.be/YlzL9bEG5IY

Però hi ha molt per dir!

I per aixo tinc planejat penjar-ne algún altre per anar explicant més sobre aquest tema tant important, si volem aprendre a crear noves realitats en la nsotra vida, com també per sanar el cos de malalties autoinmunes o que ens impedeixen gaudir d'una salut òptima i viure plenament la nostra vida.

Ja que ara és el moment.
No queda temps per perdre si volem començar a crear noves realitats en les nostres vides i contribuir a co-crear una nova societat més justa i humana, sense tantes lluites de poder, ni violència, misèria i on estem extinguint la Natura a ritmes cada cop més ràpids.

Ara és el moment de posar fil a l'agulla i de contribuir a crear una nova humanitat.

Perquè és cosa de totes, i totes som importants...
 
Què tingueu un dia ple d'Ammor i Llum!

No comments:

Post a Comment

Numerology of this new year 2024

Dear Precious Ones, Today let’s play with numbers! It’s about the year 2024 because its numerology is very interesting. Let me to explain to...