Monday, November 26, 2018

Onades d'Energia



Des de  mitjans de novembre i a partir d’ara, anirem vivint onades d’energia que aniran i vindran... que vindran i recularan talment com les onades del mar. Algunes ens envoltaran subtilment, i altres penetraran el nostre cos i/o l’ànima, depenent de la seva intensitat.
Però aquestes onades d’energia no sempre seran boniques, sinó al contrari. Moltes d’elles són obscures, grises, plenes de pensaments negatius i emocions limitadores que intenten potenciar la por i la baixa autoestima perquè ens hi quedem atrapats. I des del bloqueig interior que ens generin al unir-se a les nostres pròpies pors i baixa autoestima que podem tenir, potenciaran timidesa i vergonya, potser també culpa i no mereixo. Que ens encongirà i ens farà tirar-nos enrere, sentint-nos menys valentes i optimistes.
Com també en hi haurà que portaran virus, bactèries i toxines microscòpiques, subtils, que penetraran en el nostre cos fent baixar el sistema immunològic i provocant alguna malaltia. Sigui lleu o potenciant alguna malaltia crònica i autoimmune que podem tenir. Fent que ens aturem i enmalaltim.
Algunes es generen amb els pensaments i intencions negatives de les persones. I altres estan programades i generades per sistemes electromagnètics potents, on teòricament la seva tasca és estrictament “militar” (sigui de EEUU, Rússia o algun altre país). I que actuen segons les voluntats d’uns quants lobbies (farmacèutics, alimentaris, polítics...).

Ja hem viscut uns dies on molta gent ha caigut malalta amb mals de panxa i constipats. O potser mal de caps i malestar general. A més de sentir-nos menys agosarades i valentes. Potser amb menys ganes de comunicar-nos i dir la nostra veritat. O, simplement, amb menys ganes de parlar i més ganes de tancar-nos a casa i no veure a ningú.

I aquestes onades fosques vindran i recularan, deixant-nos espais on recuperar-nos. En hi haurà que seran molt potents, obrint la possibilitat de que molta gent mori físicament. Mentre que altres seran més suaus i, potser, ni les notarem.

Aquest moviment energètic pot durar diversos mesos, fins l’estiu o, inclús, més enllà. I s’anirà succeint de tant en tant.

Malgrat que això és habitual des de fa uns anys per aquestes dates al voltant de Tots Sants, a partir d’ara quest moviment ondulatori es repetirà amb més intensitat. Però lluny d’empetitir-nos i pensar que no podem fer-hi res, representa una gran oportunitat per posar-nos les piles...
Per, ara més que mai, tenir cura del nostre cos i de la nostra ànima.
Ara més que mai introduir més fruites i verdures en la nostra alimentació, mentre disminuïm els aliments processats que porten moltíssimes toxines, com també drogues que els fan adictius perquè en comprem més i més, mentre els conservants, edulcorants i tot allò que no diuen i que es derivat del glutamat, vagin afeblint les nostres cèl·lules, el nostre sistema immunològic i el nostre ADN, mutant-lo perquè siguem més vulnerables a les malalties.

I també cal, ara més que mai, dedicar una estona al dia a la nostra ànima, a les nostres emocions i pensaments... a interioritzar i conèixe’ns millor, a calmar la ment racional i apaivagar les pujades sobtades d’adrenalina degut a l’estrès que vivim. Cal augmentar la nostra autoestima i vàlua personal. I enfortir el cos perquè el nostre Esperit de Llum es pugui ancorar en ell, ara i aquí. Només d’aquesta manera ens anirem enfortint cada vegada més, connectarem amb la nostra essència i el nostre potencial meravellós. I el podrem oferir al món, mentre ens l’oferim a nosaltres mateixes... mentre ens completem i som Ú...

El cos, com energia preciosa que és, com a conjunt d’àtoms que és, no distingeix entre el menjar i les emocions i pensaments associats al aliment que prenem. No distingeix entre el món exterior i el món interior. Perquè per ell, igual com per la nostra ànima, tot és energia. I tots som energia que ens expressem a diferents nivells: físic, emocional, mental i espiritual. Que actuen com un sol paquet d’energia que ens arriba o que nosaltres emetem cap enfora.
El cos, quan tenim un ésser viu al davant, no veu un altre cos davant nostre, sinó una energia complexa on hi ha una part física, una part emocional, un altre mental i una espiritual. Per això cal tenir-ne cura i estimar-lo molt. Perquè és el nostre Temple Meravellós on ancorar el nostre Esperit.
I ara venen temps que convé molt ancorar els nostres esperits en el present, en l’aquí i l’ara per fer un impacte més i més positiu en la humanitat i a la Mare Terra. I així contribuir a canviar el món d’una manera positiva i lluminosa. Per tal que els nostres descendents puguin continuar la nostra tasca i construir una humanitat millor...

Què tingueu un dia ple de Llum i Amor!

No comments:

Post a Comment

Numerology of this new year 2024

Dear Precious Ones, Today let’s play with numbers! It’s about the year 2024 because its numerology is very interesting. Let me to explain to...