Tuesday, August 21, 2018

Suc d'api: el tonic miraculós


La Natura és una font meravellosa i sanadora, plena de propietats, tant emocionals com físiques, preparades per donar-nos suport i acompanyar-nos en el nostre camí evolutiu per la Terra. El nostre cos i la nostra ànima formen part de la Natura, i la Natura forma part nostre. Som Ú, malgrat que els nostres ulls i sentits ens facin pensar el contrari.
La Natura és la nostra aliada, la nostra amiga incondicional que ens estima i està al nostre costat, preparada per donar-nos suport i ajudar-nos a sanar tant el cos com l’ànima.
Quan posem la nostra mirada en la Natura passejant pel bosc o la platja, i/o menjant força fruita i verdures, el nostre estat d’ànim canvia. Estem més alegres i oberts a la Vida. I el nostre cos està content, més sa i lleuger.
Perquè la Natura ens ofereix aliments per l’ànima i pel cos... uns aliments que no veiem amb els ulls, però que ens acompanyen i omplen el nostre cos i la nostra ànima, omplint-nos d'una energia preciosa que ens endinsa en el camí meravellós de la sanació...



Una verdura molt important per sanar el cos és l’api.
L’api és una planta humil que podem trobar barrejada amb altres plantes i fruites més atractives pels nostres ulls i paladars en els supermercats i en els mercats.  Però val la pena donar-li una oportunitat perquè entri plenament en les nostres vides, ja que està plena de nutrients, salts minerals i vitamines que ens ajuden a sanar el cos complert i recobrar parts de la nostra ànima que han estat trencades, esquinçades o perdudes degut a traumes viscuts, a que hem perdut parts de nosaltres pel camí, o degut a alguna malaltia important que ha aturat la nostra vida durant un temps. Perquè ens ajuda a recobrar la salut de totes i cada una de les cèl·lules del cos. I, al fer-ho, podem restablir la nostra ànima i el nostre sistema immunològic, tant el físic com l’energètic.

L’api està ple de propietats antiinflamatòries.
És molt beneficiós per les persones que tenen malalties cròniques o malalties que la medicina encara no ha sabut comprendre, incloses les anomenades autoimmune. I que intenta respondre, a vegades empesa per les multinacionals farmacèutiques que mouen bilions d’euros amb les nostres malalties.
Hashimoto, artritis reumatoide, Fibromialgia, encefalomielitis miàlgia, síndrome de la fatiga crònica, Lyme, migranyes, vertigen, celíac, intestí irritable, diabetis, psoriasis, èczema, acne, lupus, sarcoïdosis, reflux gastrointestinal, Raynauld, gota, bursitis, gasos, rampes intestinals, distensió abdominal, restrenyiment, síndrome de les cames nervioses, herpes i entumiment. Totes elles formen part dels misteris per la medicina.

El suc d’api és perfecte per revertir la inflamació en qualsevol part del cos perquè mata els patògens, incloent les bactèries no productives i els virus,  com el EBV i el d’herpes, que la creen. EBV (Epstein-Barr virus) es troba darrere de moltes malalties com la de Hashimoto i altres anomenades autoimmune. Aquests patògens ens porten a manifestar diferent símptomes i condicions que, a vegades, són mal diagnosticats.

Salts minerals en l’api:
Conté multitud de salts minerals que actuen totes juntes com un antisèptic. Quan aquests minerals tant potents entren en contacte amb els virus, les bactèries i altres, els hi trenquen les membranes cel·lulars, matant-les i destruint-les.
L’api conté diferents tipus de sodi, encara no descoberts pels químics, que són molt beneficials. Estabilitzen la pressió sanguínia (elevant-la o baixant-la segons convingui), i no deshidraten els òrgans, com fa la salt de taula. Al contrari, s’enganxen als tòxics provinents de menjars de poca qualitat i ens ajuden a eliminar-los fora del cos, reemplaçant-los amb agrupacions de salts encara no descobertes.
Aquests subgrups de sodi treballen junts, com si fossin un de sol, omplint-nos de components crítics per la nostra salut i de informació que porta l’api, com a planta que forma part de la natura, que és altament activa per sanar el cos. Les agrupacions de salts minerals treballen simbiòtica i sistemàticament per eliminar toxines, patògens morts i neurotoxines i deixalles producte dels virus, i que es troben acumulades en cada racó del cos.

Les neurotoxines creen símptomes neurològics com ara pell que crema, picors, tremolors, espasmes, mans i peus freds, problemes d’equilibri, vertigen, batec del cor erràtic, insomni i espasmes del cos. Per tant, mireu com de crítiques són les acumulacions de salts antisèptiques de l’api. Les nostres cèl·lules blanques les utilitzen com a escut i com arma per perseguir els virus i les bactèries no productives. Creant una gran millora per nombrosos símptomes i condicions.

Les salts minerals de l’api són crítiques de cara a que el nostre cos funcioni de manera òptima. Mantenen els nostres ronyons i glàndules adrenals funcionant bé, eleven els nivells de HCl del sistema digestiu de manera que el nostre cos pot trencar i assimilar el que mengem, mentre equilibren el pH, netegen i reparen el nostre estomac i la resta del tracte digestiu. I, molt important, el nostre fetge.
També permeten que la informació viatgi a través del cos i es mantingui equilibrat sense importar què succeeixi en les nostres vides, actuant com neurotransmissors.
Però a més, és instrumental en la electricitat que governa el nostre cos. Ja que reconstrueixen blocs de neurotransmissors, encenen l’activitat dels impulsos elèctrics, donen suport a la funció neuronal.
Un cervell amb impulsos nerviosos febles i febles neurotransmissors s’esgota i es “tanca”, posant-se en mode de “baixa bateria”. El suc d’api actua com el carregador de la bateria per al cervell i atura el procés de degeneració.

Les salts minerals de l’api mantenen el cor bategant i creen neurotransmissors necessaris per portar la informació del punt A al punt B. Es a dir, de neurona a neurona.
Són un suport tant important pel sistema nerviós central, que són extremadament sanadores per les persones que tenen depressió, ansietat, boira en el cervell, confusió, desordre bipolar, pèrdua de memòria, Alzheimer, desordre obsessiu-compulsiu, ADHD, estrès post-traumàtic. Com també en persones que tenen problemes en concentrar-se.

L’api millora l’habilitat del cos a assimilar nutrients crítics com el GABA, la glicina i el magnesi. I ajuda els neurotransmissors a mantenir un bon son. A més, millora la bona absorció i utilització de cents de nutrients, incloent la B12 i el Zn.
Els electròlits en l’api hidraten a un nivell cel·lular profund, disminuint les probabilitats de tenir migranyes, ansietat, àtacs de pànic i més.
L’api estabilitza i manté el bon funcionament de les glàndules suprarenals, oferint resistència al estrès i reparant les cèl·lules danyades en el fetge.
Com és antibiòtic, mata bactèries com els estreptococs i crea un entorn bo per les bactèries bones/productives. Les infeccions degudes a estreptococs són: infeccions urinàries lleus, infeccions cròniques del sinus nasal, petit creixement bacterial intestinal.
El suc d’api té l’habilitat de netejar la tiroides de toxines i impulsa la creació de l’hormona T3.

Suc d’api i malalties autoimmunes:
L’api té l’habilitat de trencar i eliminar virus, incloent els EBV i els de l’herpes.
Hem de tenir en compte que només hi ha dos factors que causen inflamació: ferides o una invasió de patògens. Malgrat que en les ferides hi ha patògens involucrats.
A vegades els patògens danyen els teixits mentre viatgen a través del cos actuant com invasors. El suc d’api elimina patògens fora del cos, de manera que el cos serà més capaç de sanar qualsevol cosa que hi hagi dins seu. Inclús actua a nivell emocional. No tant en sí mateix, sinó pel fet que millora notablement el nostre sistema immunològic. I al estar més forts físicament, també recuperem la nostra força interior i la nostra valentia, juntament amb parts de la nostra ànima que hem pogut perdre amb els anys.

Equilibrant el nostre pH:
L’àcid HCl és crític per una bona digestió i mantenir el nostre sistema digestiu alcalí.
L’àcid HCl és, en realitat, una barreja de 7 àcids diferents que donen HCl de manera destacada. Si el HCl està desequilibrat, el nostre menjar no podrà ser digerit bé en l’estomac. No es trencarà correctament i les nostres cèl·lules no tindran accés a tots els nutrients que portava el menjar. De manera que el menjar acabarà depositant-se en els intestins, o en el mateix estomac, i es podrirà, produint àcids dolents que s’aniran desenvolupant (mal alè, reflux...).
La putrefacció crea gas amoníac, que té l’habilitat de flotar (com tot gas), com si fos un fantasma. I com a tal, es filtrarà a través dels pors dels intestins i viatjarà cap a la sang per expandir-se i envair el cos. Pot creuar els teixits del fetge i del cervell. Com també perforar, poc a poc, les dents creant càries i sarro, i els ossos creant osteoporosis. És el que s’anomena permeabilitat amoniacal.

Hi ha molta gent que té permeabilitat amoniacal juntament amb un fetge mandrós. Un fetge mandrós és degut al fet que es gras i inactiu. I, entre altres coses, crea permeabilitat amoniacal. Ja que produeix menys quantitat de bilis i això fa que el cos no pugui trencar els greixos. Aleshores aquests es dispersen fàcilment pel cos i pel mateix fetge. Com també contribueix a la putrefacció del menjar en els intestins, causant, inclús més amoníac. Que continuarà filtrant-se talment un fantasma, cap a la resta del cos.

El suc d’api reconstrueix l’equilibri complex de l’estomac i crea HCl. Reforça el sistema digestiu ajudant a sanar el fetge, el qual augmenta la producció de bilis i disminueix el restrenyiment i els gasos. També reforça les parets intestinals al disminuir els nivells de virus i bactèries, fongs i molsa depositada allà.
El suc d’api és una de les maneres més potents, si no la més potent, de restaurar la salut.

Restaura les nostres emocions i ajuda a disminuir les pors, el pànic i l’ansietat. Calma i desbloqueja les pors acumulades, l’ansietat, el nerviosisme, les inseguretats, el tenir por... de manera que podem millorar la nostra salut emocional, mental i espiritual.

El suc d’api és alcalí, ric en enzims, millora els electròlits, repara el fetge, equilibra els nivells de sucre de la sang, antisèptic, antivirus i antibacterial.
Un dels millors tònics de tots els temps!
I la millor manera de prendre’l és en dejú als matins quan ens acabem de llevar i deixar passar uns 20-30 minuts fins esmorzar. Perquè aleshores pot fer bé tota la seva feina. Això sí, cal fer el suc d'un api sencer (els troncs, ja que les fulles quasi no tenen suc i embossen la liqudora o l'extractor de fruits en fred). Si al principi ens costa el seu gust, el podem barrejar fent un suc d'un api sencer + una poma + un cogombre. I al cap d'uns quinze dies anar treient el cogombre i la poma i deixar solament l'api.

Bon profit!

No comments:

Post a Comment

Numerology of this new year 2024

Dear Precious Ones, Today let’s play with numbers! It’s about the year 2024 because its numerology is very interesting. Let me to explain to...